Vi tror på vinter og snø!

 

Hele jula har mildvær, regn og vind feid innover fra havet. Selv den tradisjonelle kjøreturen med hestene på julaften utgikk.

Marko venter tålmodig i redskapshuset.

Marko venter tålmodig i redskapshuset.

Men vi har tro på vinter og snø, og skor med både brodder og snøsåler! Marko er klar for de fleste fører nå, og i morgen er det Molly sin tur. Da er det bare å krysse fingrene for kalde og klare kvelder med tospann og vogn. Og skulle værgudene være skikkelig i godlune kan det hende sleden får seg en luftetur i vinter også.

 
Nå blir det feste på både snø og is!

Nå blir det feste på både snø og is!

 

For å slippe å stresse geitene unødig med hard amboltklang og bråk fra vinkelsliper, har vi flyttet hovslagerverkstedet til redskapshuset. Her var det supert! God plass, plant betonggolv og godt lys.
Før jul kom det en julegave fra wee.no, og i den svære kassa var det blant annet en oppladbar arbeidslampe med 20W LED. Denne lille lampa lyste kjempebra, og utvikler ikke noe varme. Kjempesnedig å flytte rundt mens jeg skodde.

Godt arbeidslys med en liten oppladbar LED-lyskaster fra wee.no. Marko er som dølahester flest en hest med varmt hjerte og kaldt hode; som synes det er helt ok å stå modell en stund.

Godt arbeidslys med en liten oppladbar LED-lyskaster fra wee.no.
Marko er som dølahester flest en hest med varmt hjerte og kaldt hode; som synes det er helt ok å stå modell en stund.

 
Stian Holmen Leinleingården